جواز تأسیس چیست؟
در این خصوصْ میتوان گفت، شرکتها و اشخاص -بهصورت بخشهای حقیقی یا حقوقی- قادر هستند این جواز را دریافت نمایند. اما جهت دریافت این جواز، شخصْ میبایست تصمیم داشته باشد یک بخش تولیدی مانند کارخانه را تاسیس نماید. اولین مرحله جهت تأسیس هر کسبوکاری، گرفتن مجوز مربوط به آن فعالیت است.
هنگامی که تصمیم به تهیۀ فرم تقاضانامه جهت درخواستِ اخذِ مجوزِ تاسیس میگیرید، حتماً در فرم قید کنید که جواز برای چه نوع شرکت یا چه شخصی میباشد. صاحبِ جوازِ تأسیس، قادر است در یکی از شهرکهای صنعتی موجود، که در فرم درخواستْ ذکر شده است، فعالیت خود را بهصورت رسمی، در راستای تولید محصول موردنظر، شروع کند.
در واقع، میتوان گفت که جواز، یک مجوز قانونی برای افراد حقیقی و حقوقی است که میتوانند با آن فعالیت خود را آغاز کرده و در کسبوکار خود سرمایهگذاری کنند. اخذِ جوازِ تأسیس با در نظر گرفتنِ جنسِ کالا و فعالیتِ مشخص -از سمتِ وزارت صنعتومعدن، وزارت بهداشت یا جهاد کشاورزی- ثبت و صادر میشود.
مزایای اخذِ جواز تأسیس چیست؟
- دریافت زمین صنعتی بهصورت اقساطی (30% نقد و مابقی اقساط 36 ماهه) در شهرکهای صنعتی با نرخ دولتی؛
- اجازۀثبت برند یا علامت تجاری بهصورت فارسی؛
- دریافت وام بلندمدت با استراحت حداقل یک سال؛
- شرکت در نمایشگاههای بینالمللی و داخلی؛
- جذب سرمایهگذاری از طریق آمادهسازی پیشتولیدها و طرحهای کارشناسی.
نحوۀ اخذ جواز تأسیس
در ابتدا، شما باید به اداره یا وزارت موردنظر شهر خودتان مراجعه کنید؛ یا اگر بهدنبال راهی سادهتر هستید، از طریقِ وبسایتِ آن سازمان درخواستِ اینترنتی خود را برای دریافت مجوز ثبت کنید.
بهدلیل پیچیدگیهای خاصِ این کار، شما فعالان اقتصادی عزیز میتوانید، در این زمینه، از کارشناسان متخصص و باتجربۀ حامی ارقام استفاده نمایید تا بتوانید در کمترین زمان ممکنْ مجوز را دریافت و به کسبوکار اقتصادی خود بپردازید.