پیادهسازی سیستم بهای تمامشده
سیستم بهای تمامشده، تحت عنوانِ خروجیِ حسابرسیهای حسابداران بهحساب میآید. بهای تمامشده مطلب بیگانه و جدیدی نیست؛ این اصطلاح، بهنوعی به تمام هزینههایی که در فرآیند تولید کالا یا ارائۀ خدمات تجارت شما صرف میشود، اشاره میکند. حسابدار یا مسئول مالی مربوطه با بررسی تمام ورودی و خروجیهای فیزیکی و غیرفیزیکی در کسبوکار شما، رقم بهای تمامشدۀ کالا و خدمات شما را حساب و تعیین میکند.
استقاده از این سیستم، مزایای بسیار مهم و گیرایی برای تجارت شما بههمراه خواهد داشت. مدیران بهکمک بهای تمامشده میتوانند اقدام به تصمیمگیریهای خود نمایند. شما مطابق با بهای تمامشده، سیاستهای قیمتدهی و فروش در کسبوکار خود را تغییر میدهید و مسیر یا روش تولید و ارائۀ خدمات را دگرگون خواهید کرد. بهای تمام شده مقدار سود خالص شما را کاملاً مشخص میکند و شما میتوانید با بهکارگیری این اطلاعات، تصمیمات جدیدی در راستای ارتقای کسبوکار خود اتخاذ نمایید.
فواید و مزیت سیستم بهای تمامشده
صاحبان کسبوکار و مدیران تجارت، همیشه با تصمیمگیریهای بزرگ و کوچکی به چالش کشیده میشوند. صاحبانِ مشاغلِ بزرگ، درمورد قبول یا رد سفارش مشتریان با موضوعاتی روبهرو میشوند. مدیرانِ مربوطه، بهخوبی متوجه هستند که قبولِ سفارشِ همۀ مشتریان، صرفۀ اقتصادی نخواهد داشت.
بعضی از سفارشات آتی، تجارت را دستخوش تغییرات خواهند کرد؛ علاوه بر آن، مدیران مشاغل برای تصمیمگیری درمورد قیمتگذاری محصولاتْ به نتایجِ محاسباتِ مربوطِ به هزینۀ تمامشدۀ کالا یا خدمات، احتیاج خواهند داشت.
مدیران مربوطه با بررسی، تجزیهوتحلیل رقم هزینۀ تمامشده برای تولید یک کالا یا خدمت، دربارۀ تولید یا عدم تولید یک محصولِ خاص تصمیمگیری میکنند. از این رو، صاحبان مشاغل با تحلیلوبررسیِ نتایجْ درمورد راهاندازی یا توقف یک خط تولید تصمیمگیری میکنند. مدیران بابت کیفیت و تنوع مواد اولیه تصمیمات موردنظر را میگیرند؛ با توجه به اینکه احتمال دارد تغییراتی در فرایند تولیدْ برای هر کدام از کالاها نیز بهوجود آید.
نتیجهگیری و جمعبندی نهایی
محاسبۀ مالیاتْ اهمیت بسیار زیادی دارد. اگر بهای تمامشدۀ شما دقیق و با علم حسابداری تهیه نشود با نشاندادن سود غیرواقعی موجبِ پرداخت مالیات گزاف میشود و برای کسبوکار شما میتواند مشکل و اختلال ایجاد کند یا در بعضی از مواقع، باعث حذف شما از بازار شود. در واقع، این بهای تمامشده هست که مسیر آینده یا نواقص فعالیت شما را مشخص میکند. شما برای محاسبۀ بهای تمامشده حتماً نباید صاحب کارگاه یا کارخانهدار باشید. حتی شرکتهای بازرگانی یا خدماتی یا پیمانکاری و دامپروری و… هم دارایِ بهای تمامشده میباشد؛ فقط نحوۀ محاسبه و پیادهسازی حجم و روش بررسی آن متفاوت است.
ما در مجموعۀ حامی ارقام، با کارشناسان آگاه و باتجربه در این راه نیز همراه شما هستیم تا دقیقترین ساختار بهای تمامشده را برای مجموعۀ شما ایجاد کنیم. ما به شما کمک میکنیم تا در تصمیمگیری دقیق و درست و قیمتگذاری محصول در بازار رقابتیِ فعلی، بیشترین سهم را از بازار دریافت نمایید و دیگر مالیات گزاف پرداخت نکنید.
مجموعۀ حامی ارقام، با تجربۀ کافی و نیز با استفاده از کارشناسان متخصصِ بهای تمامشده آمادۀ خدمترسانی به شما فعالان اقتصادی عزیز است تا شما را در رسیدن به نقطۀ عطف مجموعهتان یاری کند.
حامی ارقام، حامی کسبوکار شما.