شرکت هلدینگ

شرکت هلدینگ چیست؟

شرکت هلدینگ یا همان شرکت‌های اصلی، سهام‌دار چند شرکت هستند به‌همین دلیل، شرکت اصلیْ در همۀ شرکت‌های زیر‌مجموعه، یک نفر را به‌عنوان عضو هیئت قرار می‌دهد که حق رأی و تصمیم‌گیری برای امور شرکت را دارد. شرکت هلدینگ با خرید قسمت زیادی از سهام یک شرکت دیگر دارای حق اظهار نظر بوده و شرکتی که قسمت عمدۀ سهم خود را فروخته است، شرکت فرعی یا دوم خوانده می‌شود که اینگونه شرکت‌ها (شرکت‌های فرعی یا دوم) به‌صورت جداگانه فعالیت خودشان را انجام می‌دهند . البته با نظارت دقیق شرکت هلدینگ که کاملاً بر نحوۀ عملکرد واقف هستند.

برای ثبت شرکت هلدینگ نیاز است از ادارۀ ثبت شرکت‌ها و سازمان بورس و اوراق بهادار، گواهی رضایت و مجوز اخد شود؛ برای اخذ مجوز فقط نیاز است که مدیر‌عامل یا یکی از اعضای اصلی شرکت که در هیئت‌مدیرۀ شرکت حضور دارند، نامه‌ای مبنی بر اخذ مجوز به سازمان بورس بفرستد؛ سازمان بورس و اوراق بهادار، بعد از بررسی و تایید، آن شرکت را به سازمان معرفی می‌نماید.

انواع شرکت هلدینگ

  1. هلدینگ‌های محصولی: یعنی همۀ شرکت‌های آن، یک نوع محصول تولید می‌کنند؛
  2. هلدینگ‌هایی که از یک شرکت بزرگ ایجاد شده‌اند؛
  3. هلدینگ‌های زنجیرۀ تامین: یعنی همۀ شرکت‌های آن در راستای نیل به یک هدف مشترک فعالیت‌های گوناگون دارند؛
  4. هلدینگ مختلط: یعنی از شرکت‌هایی با فعالیت‌های مختلف ایجاد شده است.

شروط اعطای جواز تأسیس

در صورت موافقت اصولی، شرکت موظف است مدارک اعلام شده توسط سازمان را ظرف مهلت مقرر تکمیل نماید. پس از تکمیل مدارک مورد نظر، سازمان نامه‌ای مبنی بر اجازۀ تأسیس شرکت و ثبتْ نزد مرجع ثبت شرکت‌ها صادر خواهد کرد.

مجموعۀ حامی ارقام، با کارشناسان مجرب و متخصص جهت ثبت هلدینگ شما، در کمترین زمان ممکن، در خدمتتان می‌باشد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *