عارضه یابی مالیاتی

عارضه یابی مالی و مالیاتی

مفهوم عارضه یابی مالی و مالیاتی

پیاده‌سازی طرح‌های جدید و متنوع تشخیص و محاسبه مالیات توسط سازمان امور مالیاتی کشور به همراه رسیدگی‌های موشکافانه سازمان تامین اجتماعی اصلی‌ترین دلیل پیاده‌سازی این طرح ارزشمند می‌باشد. اصولاً سازمانی متعالی است که کیفیت خروجی‌های آن مورد رضایت مشتریان، مصرف‌کنندگان، کارکنان، سهامداران، تأمین‌کنندگان کالا و خدمات و جامعه قرار گیرد.

در کنار این موارد روند ارائه مشاوره مالیاتی که بیشتر توسط شرکت‌های خدمات حسابداری اجرا می‌گردد بصورت کاملاً حرفه‌ای و مستلزم پرداخت هزینه قابل توجه توسط دارنده کسب و کار می‌باشد. راه حل منطقی‌تر این است که بجای تحمیل کردن هزینه‌های سنگین به مجموعه خود، با یک هزینه جزئی‌تر باعث دور شدن جرائم و دیگر مشکلات مالی، مالیاتی و بیمه‌ای از کسب و کار خود شوید.

ورود یک مشاور و یا عامل بیرونی به سازمان هم می‌تواند برای شناسایی مسئله و هم می‌تواند برای حل مسئله باشد. یعنی مشاور برای اجرا کردن یک تغییر وارد سازمان نمی‌شود بلکه شناسایی مسئله خودش می‌تواند یک بحث کلیدی در فرایند مشاوره تغییر باشد.

نکته: چرا می‌گوییم مشاوره تغییر، چون هر فرآیند مشاوره باید منجر به تغییر شود و اگر منجر به تغییر نشود در حد یک شعار باقی می‌ماند. پس از واژه مشاوره تغییر استفاده می‌کنیم.

حامی ارقام یک مشاور قابل اعتماد برای عارضه یابی مالی  و مالیاتی مجموعه شماست. تجربه بالای متخصصان این موسسه شما را در هرچه بهتر شدن مسیر این فرایند کمک خواهد کرد.

نشر دهید

WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Twitter

نحوه پیاده سازی عارضه یابی مالی مالیاتی (TIM)

  1. عارضه یابی عمومی
  2. عارضه یابی موجودی نقد
  3. عارضه یابی حقوق و دستمزد
  4. عارضه یابی درآمد
  5. عارضه یابی بهای تمام شده
  6. عارضه یابی دارایی ها
  7. عارضه یابی حسابهای دریافتنی / خزانه
  8. عارضه یابی پیش پرداخت ها
  9. عارضه یابی حسابهای پرداختنی
  10. عارضه یابی سرمایه
  11. عارضه یابی جانبی و مکمل
عارضه یابی مالی و مالیاتی